Kapper in Den Haag
Change your view
Love your hair

Jouw hairstylist in Den Haag: daar ga je graag naartoe!

Ben je op zoek naar een goede, persoonlijke hairstylist in Den Haag? Dan ben je bij Arjen de Graaff Hairstyling op de gezellige Frederik Hendriklaan aan het goede adres. Dus winkelen en een bezoek aan jouw kapper gaan goed samen.

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel naar huis gaan dus bij binnenkomst een vriendelijk welkom. Wij begeleiden jou naar een eigen plaats waar jij onder het genot van een goede kop thee of koffie, ’what else’, kunt ontspannen met de meest recente magazines.

Het haar behoort tot een van de meest opvallende uiterlijke kenmerken. Je kunt er alle kanten mee op en een goed kapsel of een nieuwe coupe zorgt vaak voor een geheel nieuwe uitstraling.

Als ‘jouw hairstylist en kapper in Den Haag’ doen wij er alles aan om jou te adviseren en aan te moedigen om de juiste haarvorm of kleur te vinden die bij jou past - het maakt niet uit, onze hairstylisten kunnen het allemaal door de professionele trainingen die zij volgen.

In onze kapsalon in Den Haag worden alleen professionele hairstylingproducten gebruikt. Ontdek in onze salon Professional Sebastian, Morrocan Oil en Chi
De Hairstylist beoordeelt jouw haar en bepaalt aan de hand van jouw haartype welke producten hier het best bij passen.